مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

انتخاب شهردار تهران چند مرحله ای است؟

منتخب شورای ششم شهر تهران با بیان اینکه انتخاب شهردار پس از طی چهار مرحله صورت می‌پذیرد، گفت:مهمترین هدف ما انتخاب شهرداری انقلابی و جهادی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرویز سروری منتخب ششمین دوره‌ی شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار فارس ضمن تبیین شیوه انتخاب شهردار تهران خاطرنشان کرد: مهمترین هدف ما انتخاب شهرداری انقلابی و جهادی است که بتواند شهر تهران را در شان ام القرای جهان اسلام مدیریت کند.

 

وی با اشاره به لیست ۴۱ نفره اولیه که روز گذشته منتشر شد گفت: این لیست در مرحله اول با توجه به موارد عمومی و شرایط احراز پست شهردار تهران تطبیق داده میشوند و افراد واجد شرایط به مرحله دوم راه پیدا خواهند کرد.


سروری در ادامه گفت: در مرحله دوم با توجه به فراخوان شورای ائتلاف مبنی بر مشارکت و اعلام نظر شهروندان و مشارکت ایشان در معرفی شاخص ها و روال انتخاب شهردار پس از جمع بندی نظرات شهروندان افرادی که حائز شرایط اولیه باشند ( بر اساس ۱۰ شاخص اعلام شده و شاخص های مطرح شده توسط شهروندان) در مرحله دوم مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و برای هر شاخص به فرد مورد بررسی امتیازی از ۱ تا ۱۰ داده خواهد شد نمره دهی پس از بحث جمعی و اقناعی با رای گیری از هر یک از اعضای شورا انجام می شود.


عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مرحله سوم بر اساس مجموع امتیاز های کسب شده در مرحله دوم نامزدها رتبه‌بندی می‌شوند سپس از میان نامزدهای ارزیابی شده حداکثر ده نفر اولی که حائز بیشترین امتیازها در مرحله دوم شده باشند برای شنیدن برنامه ها ، نظرات و انجام مصاحبه به جمع منتخبین دعوت خواهند شد.


سروری تاکید کرد: پس از استماع نظرات تمامی نامزدهای نهایی بحث و بررسی نهایی در مورد هر یک در شورا صورت گرفته و رای‌گیری برای انتخاب شهردار انجام خواهد شد.همچنین رای گیری نهایی به صورت رای مخفی خواهد بود./فارس

 

ارسال نظر